Všetky fotky webu na jednom mieste.
Každá fotka, ktorú nahráte, sa uloží do galérie vášho webu. Odtiaľ ju vyberiete znova na iné miesto a pri každej vidíte, kde ju web používa.
Fotku, ktorú už nechcete, vymažete. Ak je ešte na webe, editor sa vás najprv opýta.